Voor 2 liter soep
Werkwijze
Duurtijd: 30 minuten
- Snij de ajuin in blokjes en stoof deze aan in een mespuntje boter.
- Was de courgettes en snij ze mét de schil in stukjes.
- Voeg ze bij de ajuin en laat verder stoven.
- Voeg de koriander en gember toe.
- Voeg het water toe en de kippenbouillon mix.
- Breng aan de kook.
- Laat 20 minuten zachtjes doorkoken.
- Mixen.
- Op smaak brengen met wat gemalen peper en zeezout.
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Ajuin
1 stuk
Water
2 liter
Kippenbouillon mix
15 gram
Courgette
1 stuk
Korianderpoeder
1 koffielepel
Gemberpoeder
1 koffielepel
Zeezout
Bestellijst
-
Kippen Bouillon Mix Biologisch 100 gram
€6,16 incl. btw -
Koriander Poeder Fijn kiemarm Biologisch 100 gram
€3,49 incl. btw