Werkwijze

Duurtijd: 10 minuten + 1 1/4 uur in de oven
  • Meng alle ingrediënten door elkaar en wrijf er de spareribs of ribbetjes mee in.
  • Leg ze in een ovenschaal.
  • Laat enkele uren tot 24u in de koelkast staan.
  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Bak de ribbetjes eerst een half uur op 175°C. Haal de ribbetjes dan uit de oven en dek ze af met aluminiumfolie. Verlaag de temperatuur van de oven naar 130°C  en gaar de ribbetjes nog drie kwartier  in de oven.
  • Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!

Ingredienten

Voor 4 personen

Spareribs
2 stuks
Ketchup
2 eetlepels
Mosterd
1 tot 2 eetlepels
Gemberpoeder
1 eetlepel
Tijm
1 eetlepel
Olijfolie
4 eetlepels
Braadspies kruidenmix
1 eetlepel
Sojasaus ketjap manis
2 eetlepels

Bestellijst