Voor 4 personen
Werkwijze
Duurtijd: 10 minuten + 1 1/4 uur in de oven
- Meng alle ingrediënten door elkaar en wrijf er de spareribs of ribbetjes mee in.
- Leg ze in een ovenschaal.
- Laat enkele uren tot 24u in de koelkast staan.
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Bak de ribbetjes eerst een half uur op 175°C. Haal de ribbetjes dan uit de oven en dek ze af met aluminiumfolie. Verlaag de temperatuur van de oven naar 130°C en gaar de ribbetjes nog drie kwartier in de oven.
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Spareribs
2 stuks
Ketchup
2 eetlepels
Mosterd
1 tot 2 eetlepels
Gemberpoeder
1 eetlepel
Tijm
1 eetlepel
Olijfolie
4 eetlepels
Braadspies kruidenmix
1 eetlepel
Sojasaus ketjap manis
2 eetlepels