Voor een 20-tal koekjes
Werkwijze
Duurtijd: 10 minuten (zonder baktijd)
Glutenvrije koekjes op basis van kokosbloem. Kokosbloem bevat geen gluten en weinig koolhydraten. Kokosbloem bevat veel voedingsvezel. Het mondgevoel van het kokosmeel is wel anders dan bij tarwebloem.
- Doe alle ingrediënten behalve de chocolade samen in een kom en meng goed.
- Voeg er nu de chocodrops bij en meng nog eens kort.
- Laat het deeg een half uurtje rusten en verwarm de oven voor op 180°C.
- Rol kleine balletjes van het deeg en duw ze plat met de muis van de hand op een ovenschaal met bakpapier.
- Bak ze in de oven gedurende 15 minuten op 180°C.
- Laat volledig afkoelen. Bewaar de koekjes in een droge gesloten doos.
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Pindakaas
60 gram
Boter
30 gram
Lichtbruine kandijsuiker
60 gram
Kokosbloem
60 gram
Eieren
2 stuks
Vanille-essence of vanillesuiker
enkele druppels
Gemalen kaneel
1 koffielepel
Chocodrops
60 gram
Bakpoeder
8 gram (half zakje)