Voor 6 porties
Werkwijze
Duurtijd: 10 min (en 1 uur in de oven)
Een kruidige aardappel in de oven of op de barbecue onder deksel.
- Kies gelijke aardappelen en was ze goed.
- Snij de aardappelen in dunne schijfjes maar snij ze niet helemaal door (zie foto).
- Boter een ovenschaal in en leg de aardappelen erin.
- Bestrooi met de kruiden en giet een scheutje olijfolie over elke aardappel.
- Zet in een voorverwarmde oven van 180°C voor een uur.
- Haal de ovenschaal elk kwartier uit de oven en hou ze schuin.
- Lepel de aanwezige vetstof met kruiden over de aardappelen.
- Zet de ovenschaal terug in de oven.
- Na ongeveer een uur zijn de aardappelen volledig gaar.
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Aardappelen
4 stuks
Olijfolie
4 eetlepels
Strooimeester kruidenmix biologisch
10 gram of 1 eetlepel
Provence kruidenmix biologisch
10 gram of 1 eetlepel