Voor ongeveer 25 pannenkoeken
Werkwijze
Duurtijd: 45 minuten
Bak eens pannenkoeken of flensjes (dunner) met de smaak van speculoos. Je moet echt niet wachten tot 2 februari om uw pannetje warm te maken!
- Smelt de boter.
- Doe alle ingrediënten in een kom en mix alles fijn met de mixer.
- Gebruik een goed ingevette pannenkoekenpan. (best geen antikleeflaag)
- Laat de pan opwarmen op het vuur en gebruik een klontje boter of olie om de eerste pannenkoek te bakken.
- Tussen de verschillende bakbeurten is invetten niet nodig omdat er vetstof in het beslag zit.
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Halfvolle of volle melk
1 liter
Zelfrijzende bloem
500 gram
Rietsuiker wit
100 gram
Eieren
6 stuks
Melkerijboter
100 g
Zeezout
1 snuifje
Speculaas kruidenmix
2 eetlepels
Vanillesuiker
1 eetlepel
Bestellijst
-
Rietsuiker wit Biologisch 1 kg
€6,21 incl. btw -
Speculaaskruiden Mix BIO 100 gram
€8,53 incl. btw