Voor 4 personen
Werkwijze
Duurtijd: 10 minuten
- De zalm in heel fijne blokjes snijden en mengen met de rest van de ingrediënten. Even in de koelkast laten trekken. Klaar!
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Zalmfilet
300 gram
Rookzout
5 gram
Fijne dilletoppen
1 flinke koffielepel
Grof gemalen peper
1/3 koffielepel
Kandijsuiker
10 gram
Citroensap
15 gram
Bestellijst
-
Zwarte Peper Granulaat 1A kiemarm Biologisch 100 gram
€6,36 incl. btw -
Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm 100 gram
€4,77 incl. btw -
Dilletoppen Heel Industriekwaliteit Biologisch 100 gram
€8,95 incl. btw -
Dille Poeder Biologisch 100 gram
€5,58 incl. btw