Voor 4 personen

Werkwijze
Duurtijd: 30 minuten
- Neem een diepe schaal of glazen kom.
- Leg een bodem van boudoirkoekjes in de schaal.
- Neem 50ml lauw water en los er 5g bosbessenpoeder in op. Verdeel dit over de boudoirs.
- Leg hierop een laag bosbessen. Hou enkele bosbessen over als garnituur.
- Klop de eidooiers en voeg beetje bij beetje de suiker erbij.
- Meng er de mascarpone onder.
- Klop het eiwit tot sneeuw en spatel het onder het mascarponemengsel.
- Leg een laag mengsel op de boudoirs met de bosbessen.
- Eventueel kan je een tweede laag boudoirs leggen en dan terug bedekken met het mengsel. Laat nu 24u in de koelkast staan.
- Net voor het serveren met een zeefje bestrooien met de rest van het bosbessenpoeder.
- Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!
Ingredienten
Eieren
2 stuks
Rietsuiker
60 gram
Mascarpone
250 gram
Water
50 ml
Bosbessenpoeder
10 gram
Boudoirs of lange vingers
120 gram
Bosbessen of blauwe bessen
100 gram
Bestellijst
-
Rietsuiker wit Biologisch 1 kg
€6,29 incl. btw -
Blauwe Bessen Poeder gevriesdroogd Biologisch 100 gram
€16,79 incl. btw