Werkwijze

Duurtijd:  45 minuten
Bak eens pannenkoeken of flensjes (dunner) met de smaak van speculoos. Je moet echt niet wachten tot 2 februari om uw pannetje warm te maken!

 

  • Smelt de boter.
  • Doe alle ingrediënten in een kom en mix alles fijn met de mixer.
  • Gebruik een goed ingevette pannenkoekenpan. (best geen antikleeflaag)
  • Laat de pan opwarmen op het vuur en gebruik een klontje boter of olie om de eerste pannenkoek te bakken.
  • Tussen de verschillende bakbeurten is invetten niet nodig omdat er vetstof in het beslag zit.
  • Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!

Ingredienten

Voor ongeveer 25 pannenkoeken

Halfvolle of volle melk
1 liter
Zelfrijzende bloem
500 gram
Rietsuiker wit
100 gram
Eieren
6 stuks
Melkerijboter
100 g
Zeezout
1 snuifje
Speculaas kruidenmix
2 eetlepels
Vanillesuiker
1 eetlepel

Bestellijst