Werkwijze

Duurtijd: 30 minuten
  • Neem een diepe schaal of glazen kom.
  • Leg een bodem van boudoirkoekjes in de schaal.
  • Neem 50ml lauw water en los er 5g bosbessenpoeder in op. Verdeel dit over de boudoirs.
  • Leg hierop een laag bosbessen. Hou enkele bosbessen over als garnituur.
  • Klop de eidooiers en voeg beetje bij beetje de suiker erbij.
  • Meng er de mascarpone onder.
  • Klop het eiwit tot sneeuw en spatel het onder het mascarponemengsel.
  • Leg een laag mengsel op de boudoirs met de bosbessen.
  • Eventueel kan je een tweede laag boudoirs leggen en dan terug bedekken met het mengsel. Laat nu 24u in de koelkast staan.
  • Net voor het serveren met een zeefje bestrooien met de rest van het bosbessenpoeder.
  • Kruidenboeket wenst u smakelijk eten!

Ingredienten

Voor 4 personen

Eieren
2 stuks
Rietsuiker
60 gram
Mascarpone
250 gram
Water
50 ml
Bosbessenpoeder
10 gram
Boudoirs of lange vingers
120 gram
Bosbessen of blauwe bessen
100 gram

Bestellijst